• آبسردکن یکی از بهترین، راحت ترین و سریع ترین وسایل برای دسترسی به آب خنک در تمام مکان ها است.
  • این دستگاه در دو نوع کلی آبسرد و جوش کن های دو منظوره و آبسردکن های تک منظوره صنعتی هستند.
  • نوع اول برای مکان های سرپوشیده بیشتر متداول بوده و خود به انواع رومیزی، ایستاده و یخچال دار تقسیم می شود.
  • نوع دوم بیشتر برای محیط های کارگاهی، صنعتی، روباز و اماکن پر رفت و آمد مناسب است.
  • دستگاه های دو منظوره از طرف دیگر به دو نوع بطری دار و اتصال مستقیم تقسیم می شوند.
  • انواع بطری دار دستگاه های آب سرد کن از یک منبع آب تغذیه می کند که باید این منبع را به طور منظم تعویض یا پر کرد.
  • نوع اتصال مستقیم به آب شهری متصل شده و آب خود را از این طریق تأمین می کند. بنابراین در نوع دوم علاوه بر نیاز به منبع جریان برق، نزدیک بودن دستگاه آبسرد کن به لوله کشی آب شهری هم مهم است.
  • این دستگاهها اگرچه نسبت به نوع اول گران ترند، اما قابلیت های بیشتری مانند ظرفیت تولید بیشتر، تصفیه آب و خروجی پساب هم دارند. شیر خروجی آب گرم و سرد دستگاه های آب سرد کن به صورت دکمه ای یا پدالی است.
  • بیشتر آبسردکن ها مجهز به جا لیوانی هستند. برای انتخاب یک آب سردکن مناسب به نوع آن، میزان توان سرمایش و گرمایش، میزان تولید آب سرد و گرم، کیفیت کلی کار آن و ظاهر مناسب برای محیط مورد نظر خود دقت نمایید.